Siste nytt

Lørdag 10. juli 2021, kl. 19:30

Nyinnkjøpte båter, nye i staben og gjenåpning av Samseiling!

Etter en ganske usikker situasjon i 2020 og våren 2021 som følge av det de har kalt en pandemi, har vi nå gleden av å gjenåpne Samseiling. 
I den anledning har vi gleden av å annonsere 3 ting:

1. At vi satser fullt på Samseiling for resten av sesongen og fremtiden; Samseiling er fremtiden!

2. Vi kan med takknemlighet meddele at vi har nylig inngått avtale om disponering/kjøp av 2 nye (men brukte) båter:
Player 31 og Dufour 32. 
Disse kommer i tillegg til eksisterende Phobos 25 og Dufour 28. Vi har også tre andre båter på lur. Medlemmers båter kommer i tillegg. 

3. Vi har fått æren av å få inn fire nye ressurspersoner i staben i år: Rune, Francesca, Petter og Jonas.
Rune er en garvet seiler, båtbygger og snart også kalesjemaker (i tillegg til mye annet), og vil bistå med opplæring og oppfølging av skippere. Francesca er en tusenkunstner som stiller med båt og har tilsyn med båter som skal ut og inn fra Kongen Marina, i tillegg til å være skipper. 
Petter er hobbyfotograf, seiler og altmuligmann, og kan bistå med det meste, ikke minst være skipper ved behov. 
Jonas er båtmann, spellemann og altmuligmann, i tillegg til ekspert på visse områder. Han bistår med vedlikehold/sjekk av båter ved behov. 

Instruktørene Chistian og Gunnar fortsetter som før med kursing og oppfølging av skippere. 
«Gunnar på kontoret» trekker ellers i trådene og har det overordnede ansvar (og er alltid tilgjengelig på sms med nr. 45 85 85 85 )

Seilingen er middelet, opplevelser og vennskap er målet:
En ting som blir mer og mer tydelig er at vi gjennom seiling får kontakt med super-hyggelige folk.

Det har vært oppmuntrende å se at så mange kursdeltakere har kjøpt egen båt for første gang i år, og vi inviterer de det gjelder til å bli med og seile sammen med oss. Det koster litt å melde seg inn, men vi tror verdien av et slikt fellesskap langt overgår prisen på «inngangsbilletten». 
Det ligger 15 år med hardt arbeid bak det å komme til dette punkt hvor vi nå, etter å ha lært opp ca. 4000 seilere og et par tusen båtførere er klare for en modell som forener båter, fjorden, seiling og folk på en ny og unik måte. 

Vi inviterer alle interesserte til å melde seg inn så snart de er klare for det, så vi får mest mulig seiling ut av sesongen, blir bedre kjent, får bygget kompetanse, erfaring fartstid og relasjoner, og kommer oss ut i vinden for å nyte sjøen og seile mer. 

Psst: Vi er fortsatt i oppstarten men snuser litt på muligheten for klubblokale ved Aker Brygge for vinteren, og noen weekend-turer i store båter til høsten. 

Nyheter blir lagt ut fortløpende…