Siste nytt

Torsdag 6. februar, kl. 19:30

Vi gjør oss klare for ny sesong!

Det er bare et par måneder til vi sjøsetter båter som skal brukes i år, og den milde vinteren bidrar til å holde motivasjonen oppe for alle som ser frem til å komme seg ut på sjøen igjen. Vi er i kontakt med mange som begynner med seiling for første gang, og som gleder seg veldig til å starte i april. Kanskje du er en av dem som vurderer om seiling er noe for deg? Mange av de som begynner med seiling angrer på at de ikke startet tidligere. Vi håper mange vil seile med oss i år for å få glede av sosial seiling på fjorden.
Du som allerede er medlem får snart mer info om seilingen i år.  

Lørdag 19. oktober, kl. 19:30

Samseiling er godt i gang!

Vi var ute for 3. gang i dag, og har hatt tre fine helger med samseiling. De første gangene har gått med til å bli kjent med båter og hverandre, og å drille mannskap og skippere i ting det trengs trening i for å kunne seile på egenhånd. Været i oktober har vært overraskende bra, selv om det i dag startet med regn på morgenkvisten. Mens de fleste har begynt å pakke inn båtene for vinteren har vi satt av neste helg til en avsluttende seiltur før sesongen er over. Vi ser frem til å sees om en ukes tid, og å få med oss det siste av høstens idyll på fjorden 🙂

Torsdag 19. september, kl. 13:30

Weekend-seilas i oktober – en fin start for nye medlemmer

Det kan bli mange fine dager i oktober, og vi legger nå opp til å bruke spesielt lørdager og søndager på innkjøring for nye medlemmer. 
De som melder seg inn nå vil få 4 dager med oktober-seilas inkludert i innmeldingen. 
Neste år går vi over til faste grupper hver 14. dag for alle som har mulighet for dette. Det er en veldig god gjeng som er klare for oktober, så dette kan bli en morsom avslutning på sesongen. Ta kontakt om du lurer på noe du ikke finner info om på nettsiden her.  

Lørdag 7. september, kl. 16:30

Oppstarten rett rundt hjørnet

Det har vært litt stille denne uken grunnet «sjefens» fravær, som skyldtes en plutselig, helsemessig utfordring som nå er under kontroll.  
Men siden mandag har bl.a. følgende skjedd:
– logo er valgt, slik du ser over.
– beachflagg er i hende, for montering på nye samseilebåter
– vi har vært på visning for en ny, aktuell båttype
– brukeravtalen er straks ferdig formulert
– nettsiden er oppdatert på noen punkter
– flere har meldt interesse, så vi er snart oppe i 7 nesten fulle grupper (hvorav den ene er mest interessert i sporadisk oppmøte)
Dette ligger an til å bli noe mange kan få glede av, så: Stay tuned!

Mandag 2. september, kl. 19:30

Fabelaktig oppslutning: takk til alle nye interesserte!

Vi kan snart sette opp 5 grupper som en start, og de interesserte vil om kort tid motta mail med info om videre gang i innmeldingen. 
Det er en liten kabal å legge når vi skal sette sammen folk med sammenfallende interesser, så vi jobber med saken og ser at det lover godt i forhold til grupper/seileteam som kan fungere godt sammen. Tisp: jo tidligere du melder interesse, jo støre sannsynlighet er at vi kan få deg plassert i en gruppe som passer deg godt (med tanke på oppgave ombord, båt-størrelse, ukedag/hyppighet, språk, preferanser for seilingen osv). Folkens; dette kan bli moro! 

Mandag 2. september, kl. 14:00

Vinner av en nydelig seilejakke har blitt trukket

Vi sendte lørdag ut en epost til enkelte kunder av Oslo Seilskole der vi utlyste en konkurranse og skrev at de som melder interesse innen i dag kl. 12 blir med i trekningen av en fin seilejakke. Det ble ei jente ved navn Maria som ble trukket fra koppen med 20 sammenbrettede lapper. 
Gratulerer, Maria; du er jo også en skipper-kandidat så vi håper å overrekke jakken på et skipperkurs denne uken. 

Lørdag 31. august, kl. 19:30

Det ligger an til to grupper allerede

Vi har i dag sendt ut informasjon om konseptet til flere, og har på noen få timer fått positiv tilbakemelding fra syv personer.
Det vil være naturlig å sette opp grupper på 5 som en start, som vil si at vi det ligger an til å være belegg for to fulle grupper for øyeblikket.
For hver femte person som melder interesse (og faktisk blir med) vil ny gruppe kunne settes opp. Jo flere som kommer i gang i år, jo bedre.
(Tips gjerne bekjente også om denne muligheten, hvis du kjenner noen du kunne tenke deg å seile sammen med)

Fredag 30. august, kl. 19:30

Spennende dette her!     

En liten pilot-mail ble sendt ut denne uken, og vi har på to-tre dager fått god og positiv respons 🙂
Det nærmer seg faktisk at vi kan sette opp første gruppe allerede neste uke – som kan bli skikkelig moro!
Vi sender i kveld ut tilbudet til flere, og er spent på interessen og tilbakemeldinger vi får i løpet av helgen og neste uke.
Vi følger snart opp de interesserte med mer informasjon.
Ha en fortsatt god helg!  

Nyheter blir lagt ut fortløpende…