Hei nye seiler!

Velkommen til Samseiling 🙂

Dette konseptet et resultat av ca. 18 års arbeid med å kurse folk i seiling.

Hensikten er å gjøre det så enkelt som mulig å begynne med seiling – som etter vår mening er den beste måten å oppleve båtliv og Oslofjorden på. Spørsmålet er hvordan man skal få mulighet for å seile uten å gå til anskaffelse av egen båt.

Vi har prøvd ut båtutleie og en form for «seilepraksis» i perioder, men begge deler har blitt alt for sporadisk – folk mangler mannskap eller føler de har for lite erfaring til å seile på egenhånd – man skulle gjerne hatt med seg noen fler som vet hva de driver med.

Vi har derfor landet på en modell som har potensiale i seg til å kunne fungere over tid, og som vi tror kan appellere til mange. «Samseiling» er et lavterskel-tilbud som gir mulighet for å komme seg ut på sjøen i trygge og hyggelige omgivelser. Etter oppstart i 2019 og en pause under den såkalte pandemien var vi i gang igjen sist sommer. Det er så langt ca. 30 medlemmer på listen og god plass til flere.

Det blir spennende å se hvor mange nye som blir med i år, og vi håper dette tilbudet er aktuelt for deg. Som du kanskje har sett melder man seg inn for tre sesonger, men uten at det forplikter til en viss mengde seiling; innmelding gir mulighet for å bli med ut nå og da eller regelmessig på fast ukedag avhengig av hva som passer deg best (f.eks. sesongkort, klippekort eller enkelt-turer).

Man seiler med hyggelige folk
En ting er sikkert: det er mange fantastisk trivelige folk som har tatt kurs hos Oslo Seilskole, og noen av disse er allerede med i klubben.

Vi håper du vil få glede av dette tilbudet, å seile med våre båter og medlemmer i sommer og i fremtiden.

Velkommen til å melde deg inn, og vi hører gjerne fra deg hvis du har noen innspill vi bør ta med oss for å forbedre eller justere på tilbudet.

Gunnar Manseterbak Haldorsen
Initiativtaker

Samseiling.no