Hei nye seiler!

Velkommen til Samseiling 🙂

Dette nye konseptet blir det spennende å se hvordan blir mottatt, for det er på sett og vis et resultat av 15 års arbeid med å hjelpe folk i gang med seiling på fjorden.

Hensikten har hele tiden vært å både eksponere folk for seiling og fjorden, samt å legge til rette for at man skal få seile mer. Tilretteleggingen starter nå.

Vi har prøvd ut båtutleie og en form for «seilepraksis» i perioder, men begge deler har blitt alt for sporadisk.

Det har tatt tid å lande på en modell som har potensiale i seg til å kunne fungere over tid, og som vi håper vil appellere til folks interesse for mer seiling, dvs mulighet for å få mer av den totale og flotte opplevelsen det er å komme seg ut på sjøen – i helt andre omgivelser enn de man vanligvis finner inne på land. Og ikke minst – Samseiling er en arena der man vil få mer peiling på seiling!

Det blir spennende å se hvor mange som melder deg i første omgang og allerede i år, og jeg tipper du er en av dem som synes dette kan være verdt å satse på for en periode 😉

En ting er sikkert: det er mange veldig hyggelige folk som har tatt kurs hos Oslo Seilskole. Jeg kjenner noen av dem, (kanskje deg? hei på deg i så fall), men det er også mange jeg ikke har fått gleden av å treffe ettersom vi har hatt rundt 15 instruktører i sving gjennom årene.

Etter 15 års drift har det blitt en god del nye seilere i Oslo – og Norge – som har vært igjennom kurs hos oss.
Vi føler oss privilegerte som har fått gleden – og arbeidet med (!) – å lære opp folk i en så positiv aktivitet.

En takk og hyllest til instruktørene vi har hatt på laget: De har gitt/solgt mye av sin tid for å hjelpe folk i gang med å bli fortrolige seilere, og det har vært et noe uforutsigbart arbeid. Bare tenk: «Blir det nok deltakere? Blir det nok vind i dag? Se opp for bommen!» osv.

Det hadde vært moro å se at mange ser dette som en gyllen anledning til å bli med på noe ekstra morsomt to-tre ganger i måneden i sommerhalvåret.

Velkommen til å melde din interesse, og vi hører gjerne fra deg hvis du har noen innspill vi bør bli klar over.

Ha en fortsatt god sensommer!


Gunnar Manseterbak Haldorsen
Initiativtaker

Samseiling.no

1 hendelser på “Hei nye seiler!”

Stengt for kommentarer.